Cautare

182 de rezultate pentru "tiriac jr" (4.62 secunde)
Ultimii romani ce au disputat o finala de Grand Slam au fost Virginia Ruzici si Ion Tiriac, care in 1979 pierdeau in ultimul act al turneului de la Roland Garros.
Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului din Bucuresti, iar la ceremonie au fost invitati, pe langa oameni din lumea baschetului, nume grele din sportul romanesc: Ion Tiriac, Gabi Szabo, Gica Popescu, Nicu Vlad, Sorin Matei etc. Laureatii galei au fost:
Acesta a dezvaluit ca la urmatorul turneu organizat de clubul Vointa Craiova, Memorialul "Gica Segarceanu" din luna septembrie, are confirmarea unor invitati de seama: Ilie Nastase, Ion Tiriac si Sever Dron.
O alta persoana celebra este Tiriac. Mai e si Gabriela Szabo. Aveti multi sportivi buni", a spus Serghei Bubka. Fostul atlet si-a dezvaluit si simpatiile fotbalistice:
Primaria Municipiului Bucuresti, Tiriac Auto, Kiss FM, Zile si Nopti, Romania Libera, Academia Catavencu, Free Rider, Ciclism.ro, Umblat.ro, Bucharest Night Life, Catavencii, Ziare.com, Best Event, 220.ro, Bucharest City App, Bucuresteni.ro, Orasulm.eu.
Documentul, sustinut de personalitati de seama ale sportului din tara noastra, precum Nadia Comaneci, Ivan Patzaichin, Cristian Gatu, Ion Tiriac, Ilie Nastase, Ana Pascu, Sandra Izbasa, Doina Melinte, Corneliu Ion, Dan Grecu si altii, dar si de sportivi in activitate, precum Ana-Maria Popescu (ex-Branza) si Larisa Iordache, porneste de la locul modest ocupat de Romania la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si sustine necesitatea lansarii unui program national de implicare a tineretului in sportul de masa si de performanta.
- O sa se supere domnul Tiriac pe dumneavoastra, ca el e cel mai mare magnat al tarii. - Sa se supere!
Directia Monetica si Canale la Distanta BRD-GSG), Mioara Georgescu (Head of Cards Dept. Banca Ion Tiriac), Radu Georgescu (Presedintele grupului GeCAD), Antonio Eram (Strategy & Development Director DotCommerce), Liviu Nicolescu (Director adj.
Romania TV, Magic FM, Tiriac Auto, Ring, Romania Libera, Catavencii, Zile si Nopti, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Agerpres, Realitatea.net, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, 220.ro, Blitz TV, Reteaua Info-Sanatate, Oops Media, Rabbit Media, Unirea Shopping Center, Hollywood Multiplex, Magnolia.ro, Carpat Guard, Spard Team~~ http://www.youtube.com/watch?v=jjxTTjJtXDA www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
Romania TV, Magic FM, Tiriac Auto, Ring, Romania Libera, Catavencii, Zile si Nopti, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Agerpres, Realitatea.net, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, 220.ro, Blitz TV, Reteaua Info-Sanatate, Oops Media, Rabbit Media, Unirea Shopping Center, Hollywood Multiplex, Magnolia.ro, Carpat Guard, Spard Team~~ http://www.youtube.com/watch?v=jjxTTjJtXDA www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
- Sunt si eu un copil al lui Ilie Nastase si Ion Tiriac. In anii aceia, in anii 70, era o nebunie cu tenisul in Romania, jucau toti copiii.
La sfatul lui Tiriac, am ales Germania, unde se afla un spital jumatate de stat, jumatate privat. El ii cunoaste pe profesorii de acolo, pentru ca a mers cand a avut probleme la plamani.
Intrebat, cu ceva vreme in urma, despre starea sa de spirit, Ion Tiriac a declarat ca este "atat de amarat incat nu-si mai vede lungul nasului".
Sau poate ca este si tocmai de aceea s-a dus prin codrii particulari ai lui Tiriac, sa se destinda, gaurind cativa mistreti care pareau, la un moment dat in mintea lui Nastase, a avea chip de Basescu, respectiv cativa colegi ostili din propriul sau partid.
Desi a promis in campania electorala ca se va gandi serios sa renunte la titlul de “cel mai tare vanator al tarii“, Adrian Nastase nu a reusit sa reziste tentatiei de a se afla in grupul invitatilor lui Ion Tiriac la o vanatoare de pomina.
De la plimbarea pe la PNA a lui Mischie ori Sechelariu la primele arestari in afacerea Rafo, de la infalosarea tafnos-zgribulita a fostului mit Tiriac la stropseala ranjit-bolsevica spre posibilii oponenti din partid a lui Ion Iliescu, mai toate intamplarile ce au fixat in zilele din urma atentia jurnalistilor isi au geneza in aparitia unui altfel de presedinte la Cotroceni.
Este un subiect tabu despre care multi nu vor sa discute. Psihologul Madalina Tiriac ne spune de la ce apar aceste probleme si cum le putem rezolva.
cazul Tiriac junior, cazul Zambaccian. Din start, scopul initial al anchetei e deturnat smechereste. Opinia publica era interesata in a sti adevarul despre telefonul dat pe 27 mai 2005 de premierul in exercitiu si nu despre interventii asemanatoare ale lui Ion Iliescu si Adrian Nastase, politicieni din Opozitie.
Si totusi, se pare ca cea mai mare parte a romanilor il percep bine, din moment ce il plaseaza drept cel mai puternic om din tara, mai puternic decat presedintele Basescu, dar si decat alti bogati si puternici ai Romaniei de genul Tiriac, Patriciu, Iliescu, Tariceanu, Nastase, Vadim sau altii.
Intr-un sondaj realizat recent, Tiriac era cotat drept cel mai admirat om de afaceri, castigand simpatia mai multor romani decat Becali sau Patriciu.
google-analytics.com